About us

Chiaradia Exhibitions is opgericht in 1955 door Oscar Chiaradia. Sindsdien combineren we Dutch Design met Italiaanse passie en temperament. Vanuit onze locatie nabij Maastricht assisteren we onze klanten op beurzen wereldwijd. We geloven in de toegevoegde waarde van Live Communication als instrument van de marketing mix en streven ernaar het maximale resultaat voor onze klanten te behalen.

We zijn creatief
We creëren standconcepten op maat. 3D Branding waarbij zowel de interne waarden als de uiterlijke verschijning van het bedrijf tentoon worden gesteld.

We hebben passie
Chiaradia Exhibitions' medewerkers zijn toegewijd aan het vervullen van uw wensen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden hoogwaardig projectmanagement op internationale schaal. We hebben de mankracht en het Global Alliance Netwerk dat complete tevredenheid en wederkerend succes garandeert en daarnaast leidt tot lange termijn relaties met onze klanten.

We hebben alles onder controle
Logistiek, planning en budgetbewaking zijn essentieel in onze branche. Onze klanten verwachten dezelfde 'look and feel' bij hun stand waar dan ook ter wereld. Afhankelijk van de locatie van de beurs werken wij samen met onze Global Alliance Partners die volgens onze kwaliteitsnormen de stands realiseren. Chiaradia kwaliteit en ontwerp tegen lokale kosten!